UUTISKIRJE 1/2020
Puheenvuoromme LOGY Confenrencessa: Logistiikan kokonaisratkaisuilla näkyviä hyötyjä isolle kuluttajasektorin asiakkaallemme
Suomen logistiikan ja hankinnan ammattilaiset kokoontuivat 6.2.2020 vuosittaiseen LOGY Conference -tapahtumaan kuulemaan alan trendeistä ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen järjestämässä tapahtumassa Finlandia -talolla keskusteltiin muun muassa siitä, kuinka teknologia muuttaa yritysten toimintaympäristöä sekä huolinta- ja logistiikkayritysten päivittäistä tekemistä.
 
Kansainvälisten ja kotimaisten asiantuntijoiden puheenvuoroissa kuultiin muun muassa datan ja automaation hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Päivän kattoteemana oli Smart Connected World. LOGY Conferencen päivän tunnelmiin voi tutustua täällä
 
Integrated Logistics kuluttajasektorin asiakkaan apuna
 
Kuehne + Nagelilta seminaaripuhujana oli Philipp Bremen, VP Integrated Logistics. Puheenvuorossaan hän käytännönläheisesti kuvasi, kuinka paransimme kuluttajasektorin suuren asiakkaamme logistiikan kokonaisratkaisuja.Tuloksena saatiin muun muassa laajempi näkyvyys, optimoidut kuljetukset ja kulujen hallinnointi. Hyödyt ovat nähtävissä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.
  
 
Logistiikan kokonaishallintaa läpi toimitusketjujen 
 
Kuehne + Nagelin Integrated Logistics -yksikkö toimii tätä nykyä yli 40 maassa. Tiimiin kuuluu yli 800 toimitusketjujen asiantuntijaa, joten voit luottaa olevasi hyvissä käsissä. Tiimin asiantuntijat kehittävät, toteuttavat ja hallitsevat ratkaisuja, jotka tehostavat toimitusketjuasi ja tekevät siitä joustavan ja tarpeitasi vastaavan. Ajantasaisten tietojärjestelmien, osaavan henkilöstön ja globaalin kattavuutemme ansiosta Kuehne + Nagel on luonteva valinta logistiikkapalvelujen kokonaisvaltaiseksi tuottajaksi.Tarvittaessa voimme hoitaa yrityksesi kaikki logistiikka- ja huolintatoiminnot alusta loppuun.
 
Kiinnostuitko? Lue lisää logistiikan kokonaisratkaisuistamme täältä tai ota meihin yhteyttä. 

Haluatko saada tarjouksen, tilata kuljetuksen tai tietää lisää palveluistamme? Soita 0201 611 611 tai lähetä meille viesti.
Meistä:
Kuehne + Nagel kuuluu maailman suurimpien logistiikan toimijoiden joukkoon työllistäen liki 82 000 työntekijää. Suomessa apunasi on 190 logistiikan ammattilaista kuudessa toimipisteessä. Palveluihimme kuuluvat meri-, lento, juna- ja maantiekuljetukset. Tarjoamme myös kattavia logistiikan ja huolinnan kokonaisratkaisuja.

© Copyright Kuehne + Nagel 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.