UUTISKIRJE 1/2020
Kuehne + Nagel on Top Employer myös vuonna 2020 
 
 
Voimme tänäkin vuonna ylpeinä ilmoittaa, että Kuehne + Nagel Suomelle on myönnetty Top Employer -sertifiointi vuodelle 2020.
  
 
Top Employer -organisaatiot kautta maailman ovat omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen työympäristön työntekijöilleen. Sertifioinnin voi saada osallistumalla kansainväliseen tutkimukseen ja täyttämällä vaaditut laatustandardit, jotka puolueeton auditoija arvioi.
  

Jotta sertifikaatin saa, on yrityksen täytettävä kaikki kriteerit kaikilla osa-alueilla. Halutessasi voit käydä lukemassa lisää Top Employers Instituutista ja sertifioinnista täältä.   
 
 
 
 
 

 
Sertifikaatin myöntävä Top Employers Instituutti arvioi toimintaamme seuraavissa osa-alueissa:
  • Osaamisen johtaminen
  • Henkilöstösuunnittelu
  • Perehdytys
  • Koulutus ja kehittäminen
  • Suorituksen johtaminen
  • Johtamisen kehittäminen
  • Ura- ja seuraajasuunnittelu
  • Palkitseminen ja edut
  • Kulttuuri

Mitä Top Employerina toimiminen merkitsee yritykselle? 

Kuehne + Nagelin henkilöstöpäällikkö Riikka Happonen pitää jo kolmatta kertaa peräkkäin myönnettyä Kuehne + Nagel Suomen Top Employer -sertifiointia tunnustuksena siitä työstä, mitä Kuehne + Nagel Suomessa on tehty työympäristön, osaamisen ja johtamisen kehittämisen sekä henkilöstöprosessien eteen.
 
- Meille on tärkeää olla tunnettu ja arvostettu työnantaja alallamme ja vaalia laadukkaita ja kattavia työntekijäkäytäntöjä. Pyrimme ottamaan huomioon henkilöstömme tarpeet ja vastaamaan niistä eri henkilöstöteemoissa. Top Employer -arviointi toteutetaan laatuauditointina ja siinä käydään läpi yli 100 kohtaa liittyen eri henkilöstöjohtamisen tuomintatapoihin. Tämä on yksi niistä syistä, miksi Top Employer -sertifioinnin saaminen on meille merkittävä tunnustus.

Haluatko saada tarjouksen, tilata kuljetuksen tai tietää lisää palveluistamme? Soita 0201 611 611 tai lähetä meille viesti.
Meistä:
Kuehne + Nagel kuuluu maailman suurimpien logistiikan toimijoiden joukkoon työllistäen liki 82 000 työntekijää. Suomessa apunasi on 190 logistiikan ammattilaista kuudessa toimipisteessä. Palveluihimme kuuluvat meri-, lento, juna- ja maantiekuljetukset. Tarjoamme myös kattavia logistiikan ja huolinnan kokonaisratkaisuja.

© Copyright Kuehne + Nagel 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.